Koronaohje

Tärkeää tietoa harjoitteluun ja koronavirukseen liittyen

Koronavirustapaukset ovat Suomessa viime viikkoina olleet jälleen nousussa ja on tärkeää, että pidämme kaikki osaltamme huolta siitä, että noudatamme yleisiä ohjeita ja huomioimme salin ohjeet harjoittelusta koronapandemian aikana. Luethan alla olevat, päivitetyt ohjeet huolellisesti läpi.


  1. Harjoittelemaan tullaan ainoastaan täysin terveenä. https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus#oireet
  2. Mikäli olet omaehtoisessa tai viranomaisen asettamassa karanteenissa, et voi osallistua harjoituksiin tai tulla salille vaikka olisit oireeton.
  3. Mikäli sinulla todetaan tartunta ilmoita siitä ohjaajille info@mmavantaa.net, jotta muut altistuneet voidaan kartoittaa.

Ohje 2

Vastuuvapauslauseke

1. Olen lukenut ja ymmärtänyt alla olevat korona-ajan harjoitteluun liittyvät salin säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä.

2. Ymmärrän, että kamppailuharrastukseen osallistumiseen liittyy aina fyysinen kontakti. Tiedostan ja hyväksyn fyysisen kamppailuharjoitteluun ja harjoitusvälineiden käyttöön liittyvät Covid-19 tartunnan riskit niin itseni kuin muidenkin osalta ja vakuutan tulevani harjoituksiin täysin terveenä. Hyväksyn myös noudattavani aluehallintoviraston ja Vantaan kaupungin kulloinkin voimassa olevaa ohjeistusta.

3. MMA Vantaa ry. ei ole vastuussa harjoitteluun osallistuvan henkilön lääkärintarkastuksista, lääkintähenkilökunnan paikallaolosta harjoitusten aikana eikä harjoituksiin osallistuvan henkilön lääkäri- tai sairaalahoidon järjestämisestä. MMA Vantaa ry. on normaalisti palveluntarjoajana lainmukaisessa vastuussa toiminnastaan. Vantaan kaupunki vastaa tilojensa yleisestä turvallisuudesta, mutta MMA Vantaa ry, sen jäsenet tai sidosryhmien edustajat eivät ole vastuussa MMA Vantaa ry:n järjestämissä harjoituksissa aiheutuneista tartunnoista.

4. Ymmärrän, että jokaisella ohjattuun toimintaan tai omatoimisiin harjoituksiin osallistuvalla on vastuu omasta terveydestään mahdollisten tartuntojen varalta.